De stakingsactie van een deel van het personeel van het distributiecentrum van Delhaize in Nederwijk-Oost in Ninove.
Volledig scherm
De stakingsactie van een deel van het personeel van het distributiecentrum van Delhaize in Nederwijk-Oost in Ninove. © Claudia Van den Houte

Deel personeel distributiecentrum Delhaize in Ninove legt werk neer: “We zijn solidair met collega’s in winkels en vrezen voor impact op depot”

Een deel van het personeel van het distributiecentrum van Delhaize in het industriepark in Ninove heeft dinsdagavond het werk neergelegd.

 1. Nieuw parkeerbeleid met ‘scancar’, andere zones en nieuwe automaten zonder munten wordt op 1 juli ingevoerd
  PREMIUM

  Nieuw parkeerbe­leid met ‘scancar’, andere zones en nieuwe automaten zonder munten wordt op 1 juli ingevoerd

  Het Ninoofse stadsbestuur zal vanaf 1 juli een nieuw parkeerreglement invoeren. Zoals al bekend zal er met een scanwagen of ‘scancar’ worden gewerkt die nummerplaten zal scannen om te zien of er wagens te lang geparkeerd staan. De nieuwe parkeerautomaten zullen ook niet meer met munten werken, maar met een bankkaart en er zullen voortaan twee betalende zones zijn in de plaats van drie. Nog een belangrijke verandering: op de parkings waar je nu 24 uur mag parkeren, kan je binnenkort maximaal vier uur jouw wagen achterlaten.
  Ninove
 2. NET OPEN. Delphine (23) start nieuwe dierenspeciaalzaak in vroeger danscafé Mustang: “Al derde generatie die dierenspullen verkoopt”
  PREMIUM

  NET OPEN. Delphine (23) start nieuwe dierenspe­ci­aal­zaak in vroeger danscafé Mustang: “Al derde generatie die dierenspul­len verkoopt”

  Delphine Catrysse (23) heeft samen met haar partner Dylan net een nieuwe dierenspeciaalzaak geopend langs de Brakelsesteenweg in Voorde, in het pand waar vroeger danscafé The Mustang gevestigd was. Ze is in haar familie al de derde generatie die dierenbenodigdheden verkoopt. Voordien deed ze dat al op markten, maar nu zette ze dus de stap naar een vaste winkel. En ze heeft nog heel wat plannen.
  Ninove