De Puitenrijders zorgen vier dagen lang voor vertier tijdens de 50ste kermis Voorde.
Volledig scherm
De Puitenrijders zorgen vier dagen lang voor vertier tijdens de 50ste kermis Voorde. © Claudia Van den Houte

De Puitenrijders brengen vier dagen vertier tijdens 50ste kermis Voorde: Van volksspelen tot optredens van Christoff en Laura Lynn

VoordeDe Puitenrijders organiseren opnieuw vier dagen lang allerlei activiteiten tijdens de kermis in Voorde. Die bestaat intussen 50 jaar.

 1. Voorde-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoelpunt: “Maar geen sprake van euforie”
  Voetbal derde nationale A

  Voor­de-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoel­punt: “Maar geen sprake van euforie”

  Voorde-Appelterre blijft als een wervelwind doorheen de competitie razen. Ook Eppegem kon de roodhemden zondagnamiddag niet afstoppen. Dankzij de winst (0-3) slaat de fusieclub samen met co-leider Tempo Overijse al een eerste kloofje met de rest van de ploegen. Opvallend is dat Voorde-Appelterre in de eerste vier matchen van het seizoen nog geen enkel tegendoelpunt slikte. Doelman Maxim Figys is daarmee het enige sluitstuk in de nationale reeksen dat zich dit seizoen nog niet moest omdraaien.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.