De Wegom in Denderwindeke (archiefbeeld). Misschien één van de mooie plekjes die op foto werden vastgelegd?
Volledig scherm
De Wegom in Denderwindeke (archiefbeeld). Misschien één van de mooie plekjes die op foto werden vastgelegd? © Claudia Van den Houte

Davidsfonds organiseert 'Expeditie Winnik’ naar mooie plekjes in Denderwindeke

DenderwindekeHet Davidsfonds Denderwindeke organiseert vanaf 30 oktober ‘Expeditie Winnik’.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 1. Juf Lynn (34) start blog en zelfzorggroep ‘Liefs x’: “Als mama van zorgenkindje mag/moet je ook lief zijn voor jezelf”
  PREMIUM
  Vlierzele/Erondegem

  Juf Lynn (34) start blog en zelfzorg­groep ‘Liefs x’: “Als mama van zorgenkind­je mag/moet je ook lief zijn voor jezelf”

  Als mama van twee zorgenkindjes ging de 34-jarige Lynn Delplace uit Vlierzele door een moeilijke periode. “Mijn zoontje Fré (6) heeft autisme en mijn dochtertje Marie-Lou (3) werd geboren met klompvoetjes waardoor ze moeite heeft met stappen.” Die combinatie vormde de start voor een diep dal… en het prachtige initiatief ‘Liefs x’.