Werner Matthijs en Peggy De Cooman van restaurant D'eeterij.
Volledig scherm
Werner Matthijs en Peggy De Cooman van restaurant D'eeterij. © Sergeant

Chena zet ondernemers die verplicht moesten sluiten door corona op foto in hun lege zaak: “Mensen laten stilstaan bij hun situatie”

NinoveHet zijn moeilijk tijden voor ondernemers die hun zaak verplicht moesten sluiten door de coronacrisis. Om hen een hart onder de riem te steken, trok Chena Sergeant naar verschillende Ninoofse zaken om de ondernemers op foto te zetten.

 1. Plattelandscentrum Paddenbroek officieel geopend voor partners: “Hopelijk grote opening voor de inwoners tijdens de zomer”
  Gooik

  Platte­lands­cen­trum Padden­broek officieel geopend voor partners: “Hopelijk grote opening voor de inwoners tijdens de zomer”

  De opbouw van het nieuwe Plattelandscentrum Paddenbroek heeft zo’n twee jaar geduurd. Na enkele vertragingen kon het centrum maandag officieel ingehuldigd worden. Alle vaste partners die er hun intrek zullen nemen zakten af om hun overeenkomst te tekenen. In het voorjaar zullen er ook al meer dan 1.000 kinderen terechtkunnen om bij te leren over de natuur. “Dit is de eerste stap naar ons gemeentelijk doel om onze landelijke identiteit verder uit te bouwen”, klinkt het.
 1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

 2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers