Psycholoog en gerontoloog Charlotte Brys van praktijk 'Chartoloog' werkt al negen jaar met oudere mensen.
Volledig scherm
Psycholoog en gerontoloog Charlotte Brys van praktijk 'Chartoloog' werkt al negen jaar met oudere mensen. © rv

Charlotte bundelt 189 levenswijsheden van ouderen voor project ‘(G)ouder worden’

NinovePsycholoog en gerontoloog Charlotte Brys heeft de levenswijsheden van ouderen die ze verzamelde voor haar project ‘(G)ouder worden’ gebundeld in een document dat door iedereen kan worden ingekeken.

 1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. 'Beversteeg' feestelijk geopend: “Nieuwe verbindingsweg brengt historische handelskern en Ninia Shopping Center korter bij elkaar”
  PREMIUM
  Ninove

  'Beversteeg' feestelijk geopend: “Nieuwe verbin­dings­weg brengt histori­sche handels­kern en Ninia Shopping Center korter bij elkaar”

  De veelbesproken doorsteek of ‘Beversteeg’ die de Beverstraat verbindt met de Kaardeloodstraat is zondag feestelijk geopend. De bedoeling van de nieuwe verbindingsweg is dat shoppers van het Ninia Shopping Centrum ook doorstromen naar de historische handelskern en omgekeerd, wat de lokale handelaars van Ninove ten goede moet komen. De ‘Beversteeg’ bevat ook vitrines waar handelaars hun waren kunnen tentoonstellen, kunst, zitbanken en moet een groene rustplek worden in het stadscentrum.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.