In cafe À l’aise op de Graanmarkt is er een dartscompetitie aan de gang tussen voornamelijk Ninoofse carnavalisten.
Volledig scherm
In cafe À l’aise op de Graanmarkt is er een dartscompetitie aan de gang tussen voornamelijk Ninoofse carnavalisten. © rv

Carnavalisten starten dartscompetitie in café A l'aise

NinoveIn cafe À l’aise op de Graanmarkt is er een dartscompetitie aan de gang tussen voornamelijk Ninoofse carnavalisten.

 1. Daar is de lente: in deze bossen in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen bewonder je een paarse tapijt van boshyacinten
  PREMIUM

  Daar is de lente: in deze bossen in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen bewonder je een paarse tapijt van boshyacin­ten

  De lente is officieel in het land. Dat betekent - hopelijk - meer zon en warmer weer, maar ook kleurrijke bloemen en bomen vol bloesem. In de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen zorgen bloeiende boshyacinten elk voorjaar weer voor een prachtig paars tapijt. Meestal is het wachten tot midden april, maar hoe meer zon, hoe vroeger de bloemenpracht zich laat zien. Onze redactie zocht alvast acht bossen uit waar je dit magische schouwspel van de natuur kan bewonderen.
  Ninove
 2. Burgemeester legt drie minderjarigen plaatsverbod op tegen overlast in stationsbuurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemees­ter legt drie minderjari­gen plaatsver­bod op tegen overlast in stations­buurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemeester Jo Fonck (Vooruit) heeft drie minderjarigen een plaatsverbod opgelegd. Het gaat om minderjarigen die aanwezig waren bij de vechtpartijen die op 3 en 14 maart plaatsvonden in de stationsomgeving. Het plaatsverbod gaat in vanaf maandag 27 maart en geldt voor een maand.
  Denderleeuw