Brandweerwagen voor Tadzjikistan: Desert Lions krijgen 12.000 km in zes weken voor de kiezen

De Desert Lions zijn woensdag vertrokken richting Tadzjikistan, goed voor 12.000 kilometer in zes weken. Een afstand die ze afleggen met een brandweerwagen, die bij aankomst aan de lokale bevolking geschonken zal worden. 

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Patrick De Doncker (KVK Ninove) geeft voorzittersfakkel door aan Reginald Vertonghen: “Ik ken het huis hier door en door”
  voetbal tweede nationale A

  Patrick De Doncker (KVK Ninove) geeft voorzit­ters­fak­kel door aan Reginald Vertonghen: “Ik ken het huis hier door en door”

  Wat al langer in de lucht hing, werd deze week bevestigd. Patrick De Doncker heeft op KVK Ninove de voorzittersfakkel doorgegeven aan Reginald Vertonghen. De Ninoofse accountant is uiteraard geen nieuw gezicht aan De Kloppers, want van 2009 tot 2013 stond Vertonghen er al aan het roer. Nadien maakte hij steeds deel uit van het bestuur en de financiële cel van de club. “Ik ken het huis dan ook door en door”, geeft Vertonghen aan.