Bram & Lennert
Volledig scherm
Bram & Lennert © rv

Bram & Lennert verzorgen voorprogramma Niels Destadsbader in Sportpaleis

Ninovieters Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert, alias Bram & Lennert, mogen het voorprogramma verzorgen van de Vlaamse zanger Niels Destadsbader bij zijn concerten in het Sportpaleis.

0 reacties

 1. Gemeente bevriest opzeg Saamo na grote verontwaardiging over stopzetting samenwerking, Saamo blij met gesprekken: “We hopen dat gemeente zelf beslist om stopzetting terug te draaien”
  PREMIUM

  Gemeente bevriest opzeg Saamo na grote verontwaar­di­ging over stopzet­ting samenwer­king, Saamo blij met gesprekken: “We hopen dat gemeente zelf beslist om stopzet­ting terug te draaien”

  Het lokaal bestuur van Denderleeuw heeft in samenspraak met Saamo beslist om de opzeg die werd gegeven voor een periode van drie maanden te bevriezen. Het bestuur en Saamo hebben opnieuw aan tafel gezeten na de heisa die was ontstaan omdat de gemeente de samenwerking met de sociale organisatie had stopgezet. Saamo hoopt dat de gemeente die beslissing nog terugdraait.
  Denderleeuw
 2. Waarom ‘banaan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”
  PREMIUM

  Waarom ‘ba­naan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”

  Wie aanwezig was op de Antwerp 10 Miles of de halve marathon van Erpe-Mere heeft hem ongetwijfeld al gespot: de gigantische banaan die zich tussen de lopers begeeft. Dat blijkt geen snack voor de hongerige sporters, maar wel de ludieke outfit van Ken Schepmans (44) uit Burst. Ook volgend weekend zal de ‘banaan-man’ in vol ornaat paraat staan op de 20 kilometer van Brussel, maar waarom maakt deze loper het zichzelf zo moeilijk? Wij gingen langs voor een gesprek en ontdekten de bloedserieuze motivatie achter het grappige kostuum. “Op deze manier steun ik de strijd tegen kanker én tover ik een glimlach op de mensen hun gezicht.”
  Burst