Mark (38) en Jelle (26), boezemvrienden, overleefden het ongeval niet
Volledig scherm
Mark (38) en Jelle (26), boezemvrienden, overleefden het ongeval niet © RV

Boezemvrienden Mark (38) en Jelle (26) overleven ongeval niet nadat ze met Porsche in Dender terechtkomen: “Ze hadden een hart van goud”

Okegem/Roosdaal/LiedekerkeIn Roosdaal, aan de grens met Liedekerke en Okegem, is maandagochtend een Porsche Cayenne met twee inzittenden in de Dender gereden. Mark (38) en Jelle (26) overleden in het ziekenhuis aan hun verwondingen. “De twee waren al jaren boezemvrienden en bijna onafscheidelijk”, klinkt het in hun omgeving.

 1. Toch nog twee boerderijen gevonden als mogelijke locaties voor nieuw dierenasiel, maar nog veel onzekerheid: “We moeten bekijken of ze geschikt en financieel haalbaar zijn”
  Ninove

  Toch nog twee boerderij­en gevonden als mogelijke locaties voor nieuw dieren­asiel, maar nog veel onzeker­heid: “We moeten bekijken of ze geschikt en financieel haalbaar zijn”

  De zoektocht naar een nieuwe locatie voor het Ninoofse dierenasiel heeft toch nog iets nieuws opgeleverd. Er werden twee boerderijen gevonden die mogelijk een optie kunnen zijn, al moet nog bekeken worden of ze geschikt en haalbaar zijn als locatie. Van de piste om een nieuw asiel te bouwen in het industriepark wordt er afgestapt.
 2. Weekendtips voor Denderstreek en Vlaamse Ardennen: Van griezeltocht over swingend muziektheater tot bijzondere plantactie
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Weekend­tips voor Dender­streek en Vlaamse Ardennen: Van griezel­tocht over swingend muziekthea­ter tot bijzondere plantactie

  Door de strenge coronamaatregelen zijn de weekendactiviteiten momenteel beperkt, maar toch valt er ook dit weekend hier en daar wat te beleven op verschillende plaatsen in onze regio: van een griezeltocht in Aalst over een bijzondere plantactie in Wanzele tot swingend muziektheater voor kinderen en volwassenen in Lede.
 3. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.