De brandweer kwam ter plekke om de rijbaan op te ruimen.
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plekke om de rijbaan op te ruimen. © Koen Baten

Bestuurster niet gewond nadat ze slipt op gladde wegdek

DenderwindekeOp Neuringen in Denderwindeke is vrijdagochtend een bestuurster met de schrik vrijgekomen nadat ze tegen een betonnen verlichtingspaal is terechtgekomen. De vrouw verloor de controle over het stuur, mogelijk door het gladde wegdek. 

 1. Handelsvereniging Ninoverend en stad Ninove zetten na alle commotie samenwerking stop: “Stad zal activiteiten in binnenstad voortaan zelf moeten organiseren”
  Ninove

  Handelsver­e­ni­ging Ninoverend en stad Ninove zetten na alle commotie samenwer­king stop: “Stad zal activitei­ten in binnenstad voortaan zelf moeten organise­ren”

  De handelsvereniging vzw Ninoverend en de stad Ninove hebben na alle commotie van de voorbije maanden de samenwerking stopgezet. Volgens voorzitter Pascal Carael is de samenwerking niet langer houdbaar. Hij ontkent de beschuldigingen van Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer dat hij de vlucht vooruit zou nemen en niet voor de gemeenteraad zou durven verschijnen. De vzw kwam onder vuur te liggen nadat D’haeseleer hekelde dat een deel van de boekhouding ontbrak.
 2. Dirk De Beuf start mobiele supschool nog geen jaar nadat hij hartinfarct kreeg tijdens Sup Elfstedentocht: “Het heeft me geholpen om te doen waarmee ik nu bezig ben”
  PREMIUM
  Meerbeke/Pollare/Ninove

  Dirk De Beuf start mobiele supschool nog geen jaar nadat hij hartin­farct kreeg tijdens Sup Elfsteden­tocht: “Het heeft me geholpen om te doen waarmee ik nu bezig ben”

  Dirk De Beuf (50) uit Meerbeke heeft een eigen mobiele supschool opgericht. Daarmee wil hij jong en oud het plezier van het peddelsurfen aanleren. Nog geen jaar geleden kreeg Dirk een hartinfarct tijdens de Sup Elfstedentocht in Friesland, maar aan stoppen met sup heeft hij nooit gedacht.