Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Bestuurder met voorlopig rijbewijs vlucht weg nadat politie hem uit verkeer wil halen

NinoveDe politie heeft woensdag de achtervolging ingezet op een jonge bestuurder die met zeer hoge snelheid langs een flitstoestel was gepasseerd. De snelle automobilist kon evenwel ontkomen nadat hij bijna twee agenten had aangereden.

 1. Alsmaar meer grote ketens vestigen zich in Ninove: “Meer volk is positief, maar stad moet shoppers van rand naar kern lokken”
  PREMIUM
  Ninove

  Alsmaar meer grote ketens vestigen zich in Ninove: “Meer volk is positief, maar stad moet shoppers van rand naar kern lokken”

  Een Jumbo, een Pizza Hut, een Albert Heijn, een Burger King, een tweede Lidl,... Ninove is op korte tijd een alsmaar grotere trekpleister geworden voor grote ketens om zich te vestigen. Ze trekken wel naar de rand van de stad terwijl de kern nog steeds kampt met leegstand. Schepen van Lokale Economie Alain Triest (Open Vld) ziet vooral opportuniteiten: “Het zorgt voor meer volk. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat de shoppers ook afzakken naar het stadscentrum”, aldus Triest. “Dan moet het centrum wel vlot bereikbaar zijn en genoeg parkeerplaats hebben”, klinkt het bij de handelaars.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.