De binnenkoer van het stadhuis van Ninove.
Volledig scherm
De binnenkoer van het stadhuis van Ninove. © Claudia Van den Houte

Bestuur gaf deze legislatuur al meer dan 31.000 euro uit aan advocaatkosten bij geschillen met (ex-)personeelsleden

NinoveDe stad heeft van 1 januari 2019 tot eind juni 2021 al meer dan 31.727,97 euro uitgegeven aan advocaatkosten voor geschillen met (ex-)personeelsleden.

 1. Ex-secretaris Ninove weer aangesteld als algemeen directeur na klacht bij Raad van State, burgemeester laat verleden rusten: “Ik geloof in een goede samenwerking”
  PREMIUM
  Ninove

  Ex-secretaris Ninove weer aangesteld als algemeen directeur na klacht bij Raad van State, burgemees­ter laat verleden rusten: “Ik geloof in een goede samenwer­king”

  De vroegere secretaris van de stad Ninove is weer aangesteld, als algemeen directeur. De Raad van State vernietigde de beslissing van de stad om de overeenkomst met haar vervroegd te beëindigen. Het bestuur zette bijna vier jaar geleden de overeenkomst met de vrouw stop na een zogenoemde vertrouwensbreuk door een omstreden brief.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.