Tania De Jonge, burgemeester van Ninove
Volledig scherm
PREMIUM
Tania De Jonge, burgemeester van Ninove © Wannes Nimmegeers

BELOOFD IS BELOOFD. Komen er extra parkeerplaatsen? Krijgt Ninove een nieuw stadhuis en een jeugdhuis? Wat met het tekort aan werkruimtes voor carnavalisten?

NinoveDe bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ninove, een stad die een nieuw jeugdhuis en een nieuwe bibliotheek moet hebben tegen 2024, een oplossing zoekt voor het tekort aan werkruimtes bij de carnavalisten en het parkeren in het centrum wil vergemakkelijken.

  1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
    Tweakers

    De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

    De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.