De kantoormedewerkers van Belfius in Ninove zetten zich in voor Rode Neuzen Dag.
Volledig scherm
De kantoormedewerkers van Belfius in Ninove zetten zich in voor Rode Neuzen Dag. © Geert De Rycke

Belfiuskantoor van Ninove kleurt rood voor Rode Neuzen Dag: “Wat mij vooral raakt, zijn de verhalen”

In de Denderstreek lopen de Rode Neuzen en andere Rode Neuzen Dag-gadgets als zoete broodjes over de banktoonbanken: zo brachten de Belfius-kantoren van Ninove en Denderleeuw een record aantal gadgets aan de man en scoort de kantoorzone bijzonder goed op vlak van fondsenwerving door acties voor Rode Neuzen Dag. Hoe dit komt? Wij vroegen het aan regiomanager Gaspard Vandewalle.

0 reacties

  1. Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblokkeerd”
    PREMIUM
    Aalst

    Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblok­keerd”

    Aalstenaar Gert Lijnneel (28) startte een jaar geleden een kleine fietsenwinkel in een van de oude gebouwen van de Duparc site in Aalst. Enkele maanden geleden werd hij het slachtoffer van een inbraak en werden er 9 fietsen gestolen ter waarde van 4.000 à 5.000 euro. Afgelopen week vond hij de fietsen terug op een Russische website, maar de kans dat hij ze ooit weer in zijn bezit zal hebben is bijzonder klein.