Strapdag in SBS De Hazelaar
Volledig scherm
Strapdag in SBS De Hazelaar © rv

Basisschool De Hazelaar onthaalt leerlingen op rode loper voor ‘Strapdag’

NederhasseltIn stedelijke basisschool De Hazelaar in Nederhasselt werden de leerlingen vrijdag, op ‘Strapdag’ als superhelden onthaald. Ze kregen een applaus van de ‘Octopus-juffen’ en de rode loper lag klaar.

  1. Tiener (16) bewusteloos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastiggevallen wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”
    Denderleeuw/Ninove/Liedekerke

    Tiener (16) bewuste­loos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastigge­val­len wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”

    In Denderleeuw heeft een 16-jarige jongen donderdag na schooltijd enkele rake klappen gekregen op zijn hoofd. De jongen kwam zijn vriendin afhalen aan school, omdat zij naar eigen zeggen belaagd werd door enkele studenten. Toen de jongen aankwam, werd hij vrijwel meteen aangevallen. “Hij kreeg verschillende klappen in het aangezicht tot hij op de grond viel, daarna lag hij zeker tien minuten buiten westen op de grond", aldus een bezorgde mama.