Bakker Wim Van Der Bracht met zijn 'erteken', een broodje ten voordele van zijn collega's in Wallonië die getroffen werden door het noodweer.
Volledig scherm
Bakker Wim Van Der Bracht met zijn 'erteken', een broodje ten voordele van zijn collega's in Wallonië die getroffen werden door het noodweer. © Claudia Van den Houte

Bakkerij Van Der Bracht bakt speciaal broodje om collega’s die slachtoffer werden van noodweer te steunen

NinoveBakker Wim Van Der Bracht van de gelijknamige bakkerij in de Burchtdam bakt een maand lang een speciaal broodje waarvan de prijs integraal zal worden doorgestort naar zijn door het noodweer getroffen collega’s in Wallonië.

  1. Bart De Durpel (Voorde-Appelterre) kan vrede nemen met gelijkspel in derby: “Bevestiging gebracht na vorige week”
    voetbal derde nationale A

    Bart De Durpel (Voor­de-Appelterre) kan vrede nemen met gelijkspel in derby: “Bevesti­ging gebracht na vorige week”

    Na de ruime zege in de openingsmatch tegen Rhodienne-De Hoek had Voorde-Appelterre lang uitzicht op een tweede winst op rij in de streekderby tegen Erpe-Mere United. De roodhemden kwamen in de eerste helft verdiend op voorsprong na een strafschopdoelpunt van nieuwkomer Goffin. Na de rust kwam de thuisploeg meer en meer opzetten en tien minuten voor tijd slikte Voorde-Appelterre, ook al op strafschop, de gelijkmaker. Een gelijkspel waarmee iedereen vrede leek te nemen na afloop.