Bakker Koen De Boeck (links) schudt de hand van bakker Ivan François, die de zaak overneemt. Achter hen vrouw Sabine en zoon Jordy De Boeck met zijn vriendin (links), en rechts vrouw Veerle met zoon Tjorven François en zijn vriendin Chayenne.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Koen De Boeck (links) schudt de hand van bakker Ivan François, die de zaak overneemt. Achter hen vrouw Sabine en zoon Jordy De Boeck met zijn vriendin (links), en rechts vrouw Veerle met zoon Tjorven François en zijn vriendin Chayenne. © Claudia Van den Houte

Bakkerij Koen De Boeck wordt overgenomen door bakkerij François: einde van 141 jaar oude familietraditie

Appelterre/NinoveDe Ninoofse bakker Koen De Boeck laat zijn zaak over aan bakkerij François uit Erpe-Mere. Daarmee komt een einde aan een familietraditie van 141 jaar. “De stiel zullen we in de toekomst misschien missen, maar de stress zeker niet”, zegt Koen De Boeck.

  1. Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”
    Voetbal 3NA

    Bart De Durpel speelt zondag met Voor­de-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

    Ze hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.