Andy Peelman en vrouw Tine
Volledig scherm
Andy Peelman en vrouw Tine © Dieter Bacquaert

Andy Peelman wordt volgend jaar Ninovieter

Ninove/HaaltertTelevisiefiguur Andy Peelman, vooral bekend als inspecteur Koen Baetens bij ‘De Buurtpolitie’, verhuist volgend jaar naar Ninove.

 1. Politie Ninove kan gewelddadige confrontatie vermijden dankzij live volgen van camerabeelden
  Ninove

  Politie Ninove kan gewelddadi­ge confronta­tie vermijden dankzij live volgen van camerabeel­den

  De politie van Ninove kreeg woensdag kort na de middag verschillende meldingen binnen van een samenscholing van een groep jongeren in de binnenstad. Deze samenscholing ging gepaard met heel wat geroep en getier waarbij een confrontatie met anderen niet was uitgesloten. Dankzij het Real Time Intelligence team (RTI) dat ze hebben opgestart hebben ze tijdig kunnen ingrijpen en een confrontatie voorkomen.
 2. Andy Peelman gaat druk jaar tegemoet: “Volop bezig met een pand te zoeken voor een kledingwinkel”
  PREMIUM
  Showbizz

  Andy Peelman gaat druk jaar tegemoet: “Volop bezig met een pand te zoeken voor een kledingwin­kel”

  Het wordt een druk jaar voor Andy Peelman (38). Niet alleen worden hij en zijn vrouw Tine (38) voor de tweede keer ouders van een dochter, ook staan er een bouw en de opening van een eigen kledingwinkel op het programma. En misschien stapt hij zelfs in de politiek, want op dat vlak moet er dringend wat veranderen, vindt de presentator en acteur. Een uitgebreid gesprek over waarom hij liever geen dochters wilde, waarom hij zo open over een triootje vertelde en zijn nakende ontslag bij de politie. “Probeer maar eens kalm te blijven als je de pis langs je nek naar beneden voelt lopen.”