De gerestaureerde 'Liberale Kring' in de Dreefstraat in Ninove.
Volledig scherm
De gerestaureerde 'Liberale Kring' in de Dreefstraat in Ninove. © Claudia Van den Houte

Actuele kunsthappening ‘ARTCuMuL’ in Liberale Kring verbindt verschillende kunstvormen

NinoveHet ‘Actueel Art Platform’ (AAP) organiseert vanaf donderdag 27 oktober de kunsthappening ‘ARTCuMuL’ in ‘De Liberale Kring’.

 1. Stad houdt studiedag voor scholen om contact met ouders met een diverse achtergrond te versterken
  Ninove

  Stad houdt studiedag voor scholen om contact met ouders met een diverse achter­grond te versterken

  De stad Ninove heeft een studiedag georganiseerd voor alle Ninoofse basisscholen om tot een krachtige samenwerking met alle ouders te komen. Voor veel leerkrachten vormt het contact met ouders met een diverse achtergrond vaak een uitdaging. Daarom bundelden de medewerkers van het Huis van het Kind, het Sociaal Huis en het Agentschap Integratie en Inburgering de krachten om leerkrachten in het Ninoofse basisonderwijs hierin te ondersteunen.
 2. INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”
  PREMIUM
  Liedekerke/Aalst
  4

  INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”

  “We denken aan een uitbreiding elders in ons land en zelfs het buitenland.” Met zeven horecazaken in drie jaar tijd is Steven Van Bont (41) al in de weer in de Denderstreek en het Pajottenland, en nummer acht zit er ook aan te komen. Daar blijft het allesbehalve bij. De CEO van het overkoepelende bedrijf Op ‘t Hof barst van ambitie. “Collega’s vragen zich soms af hoe we dat allemaal doen. Wel, volg gewoon enkele belangrijke vuistregels.”
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.