Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Achterbouw in de as gelegd na technisch defect aan elektrisch toestel

NinoveIn de Pollarestraat in Ninove is vrijdagnacht een achterbouw in vlammen opgegaan. De bewoners zelf bleven ongedeerd, maar er was wel aanzienlijk wat schade in de woning. Ook de rest van de woning kreeg heel wat rookontwikkeling naar binnen. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Menstruatieboxen moeten voorkomen dat meisjes thuisblijven van school omdat ze geen menstruatiemateriaal kunnen kopen
  Ninove

  Menstrua­tie­boxen moeten voorkomen dat meisjes thuisblij­ven van school omdat ze geen menstrua­tie­ma­te­ri­aal kunnen kopen

  Op verschillende locaties in Ninove staan er menstruatieboxen waarin Ninovieters menstruatiemateriaal en luiers kunnen droppen. Het menstruatiemateriaal wordt verdeeld in de secundaire scholen om ervoor te zorgen dat er geen meisjes moeten thuisblijven omdat ze geen menstruatiemateriaal hebben, de luiers gaan via het Huis van het Kind naar kwetsbare gezinnen.
 1. Volledig vernieuwde Gambrinus heropent in hart van Ninoofs stadscentrum als eetcafé: “Afscheid van ‘t Zwemkaffee was emotioneel, maar we hebben iets mooi in de plaats gekregen”
  PREMIUM
  Ninove

  Volledig vernieuwde Gambrinus heropent in hart van Ninoofs stadscen­trum als eetcafé: “Afscheid van ‘t Zwemkaffee was emotioneel, maar we hebben iets mooi in de plaats gekregen”

  Chris Chrispeels en Kris Segers hebben donderdag café Gambrinus heropend. Het bekende café op het Oudstrijdersplein, dat in 1890 werd gebouwd, kreeg een volledige metamorfose en is nu ook een eetcafé. Afgelopen maand sloten de nieuwe uitbaters van Gambrinus nog de deuren van ‘t Zwemkaffee. Een groot deel van de menukaart daar nemen ze mee naar Gambrinus.