Onder meer schepen Henri Evenepoel ging mee om het ingezamelde materiaal naar de slachtoffers van de wateroverlast in Wallonië te brengen.
Volledig scherm
Onder meer schepen Henri Evenepoel ging mee om het ingezamelde materiaal naar de slachtoffers van de wateroverlast in Wallonië te brengen. © rv

250 Ninoofse gezinnen schenken materiaal aan slachtoffers wateroverlast Wallonië, burgemeester en schepenen brengen het ter plekke

NinoveDe inzamelactie die de burgemeester en schepenen van Ninove op poten hadden gezet voor de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië kon op veel steun rekenen. Zo’n 250 gezinnen brachten materiaal binnen, dat de burgemeester en schepenen ter plekke gingen verdelen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.