Photo News
Volledig scherm
© Photo News

15-jarige dealer opgepakt in stadspark van Ninove door patrouille

NinoveDe politie van Ninove heeft zaterdag 23 oktober een minderjarige jongeman opgepakt in het stadspark van Ninove. Tijdens een gerichte patrouille kon de politie de jongeman aantreffen met een aanzienlijke hoeveelheid cannabis bij zich. 

 1. Jelle Geenens kan met Ninove ook tegen OHL B degradatiespook niet verjagen: “We verdienden een punt”
  Voetbal eerste nationale

  Jelle Geenens kan met Ninove ook tegen OHL B degradatie­spook niet verjagen: “We verdienden een punt”

  Het degradatiespook zal ook de komende weken nog op De Kloppers blijven ronddwalen. Na de pijnlijke nederlaag tegen Dessel vorige week kon Ninove ook tegen OH Leuven B geen punten pakken. De groenhemden keken al vrij snel tegen een achterstand aan en hadden het voor rust bijzonder lastig. Na de pauze kregen we een heel ander spelbeeld, maar het tij keren, zat er niet in voor de promovendus.
 2. Oudste Denderleeuwse carnavalsgroep 'De Starters' stopt er na 41 jaar mee: “Steeds minder interesse bij onze leden voor carnaval, dus focussen we op onze Zomerfeesten onder nieuwe vzw”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Oudste Dender­leeuw­se carnavals­groep 'De Starters' stopt er na 41 jaar mee: “Steeds minder interesse bij onze leden voor carnaval, dus focussen we op onze Zomerfees­ten onder nieuwe vzw”

  ‘De Starters’, de oudste carnavalsgroep van Denderleeuw, stoppen er na liefst 41 jaar mee. Tijdens de volgende carnavalsstoet zullen ze niet meer deelnemen als groep. Hun Zomerfeesten, die ze in 2019 oprichtten, blijven ze wel verder organiseren, maar dan onder de nieuwe vzw Chriva.
 1. Sandra is met O'Lys Blanc derde startende ondernemer die na start-upwinkel vaste zaak begint: “Anders had ik stap nooit durven te zetten”
  PREMIUM
  Ninove

  Sandra is met O'Lys Blanc derde startende ondernemer die na start-upwinkel vaste zaak begint: “Anders had ik stap nooit durven te zetten”

  Startende ondernemers kunnen zich momenteel kandidaat stellen om vanaf april voor maximaal een jaar hun intrek te nemen in de start-upwinkel van de stad Ninove. Sandra De Cock, die momenteel met haar zaak ‘O’Lys Blanc’ in de start-upwinkel op het Oudstrijdersplein is gevestigd, noemt het alvast een aanrader. ‘O’Lys Blanc’ krijgt in maart een vaste stek op de Graanmarkt.