Photo News
Volledig scherm
© Photo News

15-jarige dealer opgepakt in stadspark van Ninove door patrouille

NinoveDe politie van Ninove heeft zaterdag 23 oktober een minderjarige jongeman opgepakt in het stadspark van Ninove. Tijdens een gerichte patrouille kon de politie de jongeman aantreffen met een aanzienlijke hoeveelheid cannabis bij zich. 

 1. Alan Haydock maakt met ongeslagen leider Ninove lastige verplaatsing naar Harelbeke: “Verliesmatch zo lang mogelijk uitstellen”
  Voetbal tweede nationale A

  Alan Haydock maakt met ongeslagen leider Ninove lastige verplaat­sing naar Harelbeke: “Verlies­match zo lang mogelijk uitstellen”

  Leider KVK Ninove zag het voorbije weekend eerste achtervolger Zwevezele naderen tot op drie punten in het klassement. Iets of wat verrassend kwamen de groenhemden op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen Dikkelvenne, al had de thuisploeg het moeilijk met de rol van de scheidsrechter. Inmiddels draaide men bij Ninove de bladzijde om en wil de fiere leider de draad weer oppikken op het veld van Harelbeke.
 2. Burgemeesters van Geraardsbergen en Ninove roepen omliggende gemeenten op om testcentra te heropenen: “Dienstverlening komt in gedrang”
  PREMIUM
  Geraardsbergen/Ninove

  Burgemees­ters van Geraards­ber­gen en Ninove roepen omliggende gemeenten op om testcentra te heropenen: “Dienstver­le­ning komt in gedrang”

  De burgemeesters van Geraardsbergen en Ninove, de Eerstelijnszone Dender Zuid en de huisartsenkring roepen de omliggende gemeenten en steden op hun testcentra te heropenen. “In 23 dagen tijd hebben onze centra maar liefst 6.440 testen afgenomen. Dat is een verdubbeling tegenover de maand oktober en zelfs een verdrievoudiging tegenover september", zeggen Tanja De Jonge en Guido De Padt.