Martine Prenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Prenen. © Stefanie Faveere

Zo ziet de zomer van Martine Prenen eruit: “Dit najaar gaan we naar ‘Droom’, het verblijf van Kathleen Aerts”

Gezondheidscoach Martine Prenen (58) profiteert van de zomer om vollédig tot rust te komen. Samen met de hele familie, maar ook alleen met haar geliefde, als het even mag. Deze zomer reist ze eerst met haar ouders naar Italië. “Het is een traditie die ik wil volhouden, zolang het nog kan.” Nu alleen nog hopen dat Martines vliegangst niet opspeelt. “Sinds ik ooit op een vlucht uit Zuid-Afrika in een hele zware storm heb gezeten, is die heel erg.”

 1. INTERVIEW. Red Flame Tessa Wullaert: “7 jaar ben ik samen met mijn lief. 5 ervan zat ik in het buitenland”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Red Flame Tessa Wullaert: “7 jaar ben ik samen met mijn lief. 5 ervan zat ik in het buitenland”

  Profvoetbalster Tessa Wullaert (29) – Red Flame en sinds kort ook bij het Nederlandse Fortuna Sittard – houdt deze zomer veel ballen in de lucht. Ze bereidt zich voor op het EK in juli en traint voor haar nieuwe club in augustus. Maar álles opgeven voor het voetbal, dat doet ze niet meer: ze heeft te veel moois in haar leven dat ze niet meer zou kunnen missen. “De zomers die ik zonder vriend en familie spendeerde, trainend in het buitenland, zijn mijn slechtste herinneringen.”
 2. Treinvakanties kunnen spotgoedkoop zijn (als je het slim aanpakt). Niel en Ruth: “Voor 18 euro reisden we 3 weken”
  PREMIUM

  Treinvakan­ties kunnen spotgoed­koop zijn (als je het slim aanpakt). Niel en Ruth: “Voor 18 euro reisden we 3 weken”

  Duitsland is misschien niet de eerste vakantiebestemming die in je opkomt, erheen reizen met de trein al helemaal niet. Maar Niel (41) en Ruth (36) kunnen het aanraden. Ze vertellen hoe ze drie weken lang prachtige natuur, bruisende steden en interessante musea aan elkaar regen. En dat voor een prikje, dankzij erg voordelig transport, een handige app voor eetadresjes en nog een paar slimme keuzes. “Je bagage de hele dag in een locker in het station laten is echt spotgoedkoop.”
 3. Op bezoek bij Nathalie Meskens op Ibiza: “Sporten doe ik niet. Die kinderen houden me in supershape”
  PREMIUM

  Op bezoek bij Nathalie Meskens op Ibiza: “Sporten doe ik niet. Die kinderen houden me in supershape”

  Fervent reizigster Nathalie Meskens (40) verblijft momenteel op haar geliefde Ibiza, met lief Nadim en kinderen Lima (2 jaar) en Loé (9 maanden). Dat geeft de actrice tijd om met ons over haar leven als moeder en grote ambities als zangeres te praten. Want terwijl Lima en Loé in het zand spelen, schrijft Meskens een plaat bijeen. En die wordt soms erg persoonlijk. “De eerste single gaat over Nadim. Hij was streng in het maakproces, maar bij versie 135 kreeg hij tranen in zijn ogen.”
 1. Wat als het sterrenbeeld van jou en je partner botst? “Aarde- en luchttekens zijn geen goede match op liefdesvlak”

  Wat als het sterren­beeld van jou en je partner botst? “Aarde- en luchtte­kens zijn geen goede match op liefdes­vlak”

  Tom (26) en Olivia (25) vormen een koppel, en zeggen op veel vlakken te matchen. Maar hij is Stier en zij Tweelingen, en van die sterrenbeelden wordt gezegd dat ze op romantisch vlak juist niet goed samen passen. Astrologe Cato Vermeulen legt uit wat hun tekens typeert en hoe dat komt. “Tweelingen zijn heel flexibel en passen zich ook wel gemakkelijk aan. Dat hebben Stieren minder in zich.”