Foto ter illustratie / toekomstantropologe Roanne Van Voorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie / toekomstantropologe Roanne Van Voorst. © Getty Images /Jeannette Huisman

Zo vrijen we in de toekomst. Antropologe over 5 vernieuwingen: “Weinig mensen zijn gebaat bij een seksrobot”

“De middelen waarmee we op zoek gaan naar de liefde van ons leven zijn razendsnel aan het veranderen.” Liggen we binnenkort allemaal met een sekspop in bed? Of zullen we onze gevoelens boosten met ‘liefdesmedicijnen’? Toekomstantropologe Roanne van Voorst verdiepte zich in de toekomst van seks en relaties en ziet vijf belangrijke trends die binnen enkele jaren wellicht ook in jouw slaapkamer opduiken. “Wie kan er een pil weerstaan met de naam ‘Horny Goat’? Ik niet.”

 1. Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Afgelopen weekend werd er met de tenen in het zand massaal gedanst op het eerste weekend van elektronisch muziekfestival WECANDANCE in Zeebrugge. En het waren dit jaar lang niet alleen de vrouwen die in hun meest modieuze looks op het toneel verschenen — ook mannen haalden alles uit de kast. Benieuwd welke door onze moderedacteur voorspelde trends er gespot werden? Dit waren 25 opvallende outfits.
 2. Spuit in de fluit? Penisfillers worden populairder. 2 experten: "Het kost je zo'n 3.000 à 3.500 euro"
  PREMIUM

  Spuit in de fluit? Penisfil­lers worden populair­der. 2 experten: "Het kost je zo'n 3.000 à 3.500 euro"

  Waar nogal wat vrouwen zich aan lipfillers wagen, zoeken mannen het enkele etages lager: de penisfiller - die het mannelijk lid verbreedt, maar niet verlengt - is wereldwijd een hit. Ook in Vlaanderen is de vraag groot. “Veel mannen zijn erg onzeker over de omvang van hun penis”, weten plastisch chirurgen Joan Vandeputte en Pieter Vermeulen. Zij doen uit de doeken hoe zo’n ingreep werkt. “Van een ‘grower’ kunnen we een ‘shower’ maken.”