Instagram @kimkardashian
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @kimkardashian

Zo herken je mannen met Big of Small Dick Energy: “Mannen met een kleinere penis vertonen compensatiegedrag”

Realityster Kim Kardashian (41) heeft eindelijk onthuld wat haar zo aantrok in stand-upcomedian Pete Davidson (28): zijn Big Dick Energy. De term uit de popcultuur beschrijft, net als tegenhanger Small Dick Energy, iemands uitstraling of gedrag (en stiekem ook hoe groot iemand geschapen is). Wat voor gevolgen heeft het voor je relatie — en je seksleven — als je iemand datet met Big Dick Energy? Seksuologe Kaat Bollen legt het uit. “Mannen die onzeker zijn over hun penis sturen juist heel veel dick pics.”

 1. ‘De knip’ zit in de lift. Roel Vanderstukken, Tom en Arno over hun vasectomie: “Voelde als een stamp in de ballen”
  PREMIUM

  ‘De knip’ zit in de lift. Roel Vanderstuk­ken, Tom en Arno over hun vasectomie: “Voelde als een stamp in de ballen”

  Steeds meer Belgische mannen kiezen voor ‘de knip’ als permanente anticonceptie. Elke dag laten er zich nu 27 steriliseren, tegenover 22 tien jaar geleden. Maar nog veel mannen zijn ongerust. Acteur Roel Vanderstukken, Tom en Arno getuigen over hun vasectomie in alle eerlijkheid. “Na tien dagen konden we vogelen zonder dat ik de draadjes voelde.” Uroloog Piet Hoebeke licht de ingreep toe, vertelt hoe omkeerbaar die is en of hij effect heeft op het libido en orgasmes.
 2. HOROSCOOP. Carrièresucces voor Ram en ruzie voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Carrière­suc­ces voor Ram en ruzie voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Omdat planeet Pluto dwarsligt, heb je niet veel zin in diepgang, Weegschaal. Een onenightstand vind je meer dan voldoende.”
 3. “Ik wil niet pijpen.” Barbara (28) houdt niet van orale seks, haar vriend wel. Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies
  PREMIUM

  “Ik wil niet pijpen.” Barbara (28) houdt niet van orale seks, haar vriend wel. Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies

  “Als ik hem met mijn mond bevredig, wil ik dat doen omdat ik er zélf zin in heb. Anders niet.” Na een nare ervaring heeft Barbara (28) eigenlijk nooit zin in orale seks. Maar haar vriend Steven (26) is een grote fan. Het prille koppel moet op zoek naar een gulden middenweg. Wim Slabbinck geeft Barbara en Steven advies, en een concrete doe-tip. “Je kan hem plagen, behagen en de intensiteit bepalen.”
 1. Nemen virtuele influencers binnenkort de markt over? “Ze verouderen niet, dus je moet nooit iemand jonger zoeken”

  Nemen virtuele influen­cers binnenkort de markt over? “Ze verouderen niet, dus je moet nooit iemand jonger zoeken”

  Influencers vervullen al verschillende jaren de functie van de traditionele reclamespotjes. Maar kende je virtuele influencers al? In eerste instantie lijken ze niet veel te verschillen van de traditionele influencers, op één punt na: ze bestaan niet echt. Toch kiezen steeds meer ondernemingen voor zo’n digitale vertegenwoordiger. Sara Pabian, professor in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en Antwerpen, legt uit wat de voor- en nadelen zijn. “Bedrijven kunnen een op maat gemaakt personage ontwikkelen dat het merk naar hun normen vertegenwoordigt.” Zijn virtuele influencers de toekomst?
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 3. Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatietherapeut: “Je ziet het totale plaatje niet”

  Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatiethe­ra­peut: “Je ziet het totale plaatje niet”

  Realityster Kim Kardashian is weer single: na negen maanden blijkt haar nieuwe liefde Pete Davidson dan toch geen waardige opvolger voor Kanye West. De comedian was haar ‘rebound’, volgens velen: een welbekende term voor de toekomstloze vlam waar je je na een relatiebreuk op stort. Hoe herken je zo'n ‘rebound’ en is zo’n romance altijd gedoemd? Een relatietherapeute licht toe.