Links: Philippe Geubels. Rechts: Steve, die in 'Taboe' getuigt over hoe hij ongewild kinderloos bleef.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Philippe Geubels. Rechts: Steve, die in 'Taboe' getuigt over hoe hij ongewild kinderloos bleef. © Nathalie Samain / VRT

Word je onvruchtbaar door een SOA en tast zetelverwarming de zaadkwaliteit aan? 5 feiten en fabels over vruchtbaarheid

“Ik had geen goed zaad. Maar je hebt er maar één nodig, hè. Dan is hoop een vies beestje.” In de nieuwste aflevering van ‘Taboe’ sprak Philippe Geubels met Vlamingen die kinderloos blijven omdat die verdomde zaad- of eicellen niet meewerken. Voor wie met (on)vruchtbaarheid worstelt, blijft veel onduidelijk. We leggen fertiliteitsarts Guy Verhulst de hardnekkigste volkswijsheden voor en onderscheiden feiten van fictie. “Ook de kwaliteit van een vrijpartij telt. Als beide partners opgewonden zijn, is de kans op bevruchting groter.”

 1. “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beauty-experts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beau­ty-ex­perts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  Ze zijn experts in make-up, huidverzorging, nagels of haar en toveren anderen om in toonbeelden van schoonheid. Maar wat doen beautyprofessionals zélf om er goed uit te zien? Welke tips vinden ze zo essentieel dat ze ze op zichzelf toepassen? Make-upartieste Ines Borgonjon, nail design-fenomeen Anouk Nijs, BV-kapster Sofie Schrauwen en huidverzorgingsexperte An Verschooten delen hun beste geheimen, van de haartool die je in huis moét hebben tot de beste mascaratechniek.
 2. Comedian Philippe Geubels (40) gooit stereotypes overboord in ‘Taboe’: “Thuis gedraag ik mij al langer als nieuwe man”
  PREMIUM

  Comedian Philippe Geubels (40) gooit stereoty­pes overboord in ‘Taboe’: “Thuis gedraag ik mij al langer als nieuwe man”

  Philippe Geubels (40) toverde al een lach op vele gezichten. Dat doet hij opnieuw in dit interview, maar de comedian toont ook dat hij zoveel meer in zijn mars heeft. Philippe praat over zijn leven voor hij op de planken belandde, zijn passie voor duiken zónder flessen (want dat vindt hij te claustrofobisch) en het tweede seizoen van zijn programma ‘Taboe’. “Ik stond eerst weigerachtig tegenover het onderwerp ‘vrouwen’, maar het is één van de beste afleveringen geworden.”