Ghislaine Nuytten en Wilfried Hendrickx.
Volledig scherm
PREMIUM
Ghislaine Nuytten en Wilfried Hendrickx. © Charlie De Keersmaecker

Wilfried, de man van overleden mode-icoon Ghislaine Nuytten. “ ‘Laat haar gaan’, zei ik de arts. ‘Ze heeft genoeg afgezien’”

“Het beeld van haar dood krijg ik niet uit mijn hoofd. ­Ghislaine die de pijn verbijt en me radeloos en angstig aankijkt. En dan haar ogen die breken.” Een jaar geleden overleed topmodel en tv-presentatrice Ghislaine Nuytten. Haar partner, Wilfried Hendrickx, pent voor ons zijn herinneringen aan haar neer: een prachtige lofzang op hun liefde en een intriest relaas van Ghislaines laatste, zieke momenten.

 1. PORTRET. Vlaanderens eerste topmodel Ghislaine Nuytten: het meisje uit Wervik dat zelfs Armani kon charmeren
  PREMIUM
  Showbizz

  PORTRET. Vlaande­rens eerste topmodel Ghislaine Nuytten: het meisje uit Wervik dat zelfs Armani kon charmeren

  Ghislaine Nuytten is overleden. Ze werd eind jaren 70 het eerste Vlaamse topmodel, presenteerde nadien modeprogramma’s op de openbare omroep en zat in de jury van ‘Topmodel’ op VTM. Ze werkte voor Armani en Versace, maar was ook erg belangrijk voor de Belgische mode. Dinsdagavond overleed ze onverwacht aan een hartstilstand, ze werd 67. “Iedereen die haar gekend heeft, looft niet alleen haar schoonheid en talent, maar ook haar vriendelijkheid en zachtaardig karakter”, zegt haar echtgenoot, ‘Humo’-journalist Wilfried Hendrickx.
 2. Brad Pitt doet het en je buurman (wellicht) ook. 4 mannen over hun skincare: “Ik ben er verslaafd aan nu”
  PREMIUM

  Brad Pitt doet het en je buurman (wellicht) ook. 4 mannen over hun skincare: “Ik ben er verslaafd aan nu”

  Vroeger volstond een klets water in het gezicht, maar vandaag is skincare voor mannen razend populair. Zanger Niall Horan (ex-One Direction) en acteur Paul Forman (uit ‘Emily in Paris’) delen trots hun routine. En ook deze 4 Vlaamse mannen verklappen welke producten zij elke dag smeren om hun huid stralend te houden. Wat zijn de perfecte instapcrèmes voor een man? Een expert licht toe. “Eén product is immens populair.”
 1. 5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

  5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

  Dinsdagavond overleed mode-icoon Ghislaine Nuytten (67) onverwacht aan een hartstilstand. Ze was Vlaanderens eerste internationale topmodel en presenteerde tal van televisieprogramma’s. Maar bovenal was ze een soort patroonheilige van de Belgische mode, iemand die merken in de schijnwerpers zette en mensen met elkaar verbond. Vijf namen uit de Belgische mode vertellen wat haar zo bijzonder maakte. “Sommige mensen in het modewereldje hebben de neiging zich net dat beetje beter voelen dan anderen. Dat gevoel had je bij haar nooit.”