Aangeboden door Upstairs
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Upstairs
Volledig scherm
© Upstairs

Wil je je trap renoveren? Hou dan rekening met deze 4 uitdagingen

  1. Klaprozen, magrietjes en kamillebloemen fleuren onze bermen op. Natuurexperten leggen uit waarom we zoveel wilde bloemen zien

    Klaprozen, magrietjes en kamille­bloe­men fleuren onze bermen op. Natuurex­per­ten leggen uit waarom we zoveel wilde bloemen zien

    We zijn wild van wildbloemen. Niet alleen op onze keukentafel, maar ook in onze tuinen spelen ze steeds vaker de hoofdrol. En het is je misschien al opgevallen tijdens het wandelen, fietsen of wanneer je in je auto naar buiten tuurt: ook de bermen staan er opvallend fleurig bij. Nee, dat heeft niet alleen met het weer van de afgelopen maanden te maken. We plukken de vruchten van het jarenlange ecologische maaibeheer, vertellen twee natuurexperten.
  2. De clitoris krijgt vanaf september meer aandacht op school. Seksuoloog Wim Slabbinck: “Geeft meisjes macht over hun lichaam”

    De clitoris krijgt vanaf september meer aandacht op school. Seksuoloog Wim Slabbinck: “Geeft meisjes macht over hun lichaam”

    Leerlingen in het secundair onderwijs krijgen vanaf volgend schooljaar meer les over de clitoris. Twee uitgeverijen van biologiehandboeken voegen meer afbeeldingen en uitgebreidere info over het vrouwelijke geslachtsorgaan. Seksuoloog Wim Slabbinck licht toe waarom dat een belangrijke verbetering is. “De clitoris is een voorwaarde voor seksueel genot bij de vrouw.”