Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Unsplash

“Wie zich beschermt, vertoont 24 procent minder tekenen van huidveroudering.” Met dit zonneplan bescherm je je huid als je buitenkomt

Wat hebben we haar gemist, die zomerzon. Na een moeilijke doorstart in mei zijn we helemaal klaar om de zomer in te gaan. Maar dat betekent ook dat onze huid de nodige bescherming vraagt. “Want zonder zonnefactor lopen we schade op. Dat leidt tot rimpels, huidveroudering, maar ook celschade en zelfs huidkanker”, bevestigt dermatologe Dagmar Ostijn. Samen met Ciska Dings, een producent van zonnecrèmes, stelt ze een efficiënt zonneplan op maat op. Beautyredactrice Sophie tipt de beste zonnecrèmes op basis van je huid en je noden.  

 1. Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope zonnecrèmes: “De glans is zo fel dat het lijkt alsof ik een sprintje heb getrokken”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope zonnecrè­mes: “De glans is zo fel dat het lijkt alsof ik een sprintje heb getrokken”

  Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Vandaag, bij de eerste zomerzon, test ze zonnecrème. “Geen product dat mij en mijn bleke vel zo na aan het hart ligt als de vertrouwde bus SPF. Je snapt: ik heb er veel getest, en weet precies welke je heelhuids door de zomermaanden loodsen. En nee, die hoeven niet altijd veel te kosten.” Van een bus van 40 euro tot eentje van 14,99 euro: welke scoort de beste punten?
 2. Kampeermateriaal nodig voor een avontuurlijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  Kampeerma­te­ri­aal nodig voor een avontuur­lijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  De zomer is eindelijk hier. En nog wel met temperaturen die helemaal geschikt zijn voor een overnachting in de natuur, al slapend onder de sterrenhemel. Het enige nadeel? Het dure materiaal dat je, laten we realistisch blijven, hoogstwaarschijnlijk niet vaker dan een drietal keer in je leven gebruikt. Daarom komt A.S. Adventure met een duurzame oplossing: je kan er vanaf nu kampeeruitrustingen huren.