Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Welke kleur mascara past het best bij jouw ogen? “Deze kleur staat echt prachtig bij iedereen”

Bij de meesten behoort het tot de standaard make-uproutine: je wimpers verlengen met mascara. En dan vissen we maar al te vaak de zwarte uit onze beautycase. Al is dat buiten sociale media gerekend, waar liefhebbers nu zweren bij een bruine variant. Is die kleur écht voor iedereen of zijn er andere opties die beter bij jouw oogkleur passen? Beautyredactrice Sophie geeft advies. 

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Beauty van den Aldi? Redactrice Sophie test het verschil tussen luxe- en budgetcosmetica. “Amai, jij ziet er goedkoop uit”
  PREMIUM

  Beauty van den Aldi? Redactrice Sophie test het verschil tussen luxe- en budgetcos­me­ti­ca. “Amai, jij ziet er goedkoop uit”

  Wat hebben Action, Hema en Kruidvat met elkaar gemeen? Hun lage prijzen, aanwezigheid in elke grote winkelstraat en ... een eigen cosmeticalijn die betaalbaar is en er ook echt goed uitziet. “Kwaliteit kost geld”, zei onze oma altijd. Maar klopt dat nog wel? NINA’s beautyredactrice Sophie ruilt een maand lang haar luxebeautyproducten in voor budgetvriendelijke alternatieven. Krijgt ze voor hetzelfde geld een vergelijkbaar resultaat? “Het verschil zit hem in de details.”