Rechts: Uwe Porters.
Volledig scherm
Rechts: Uwe Porters. © Boudoir By Tine / rv

Wat zou jij anders aanpakken bij een nieuwe relatie? 35 reacties van Vlamingen: “Ik zou minder faken”

Wat zou jij seksueel anders doen, moest je nu een nieuwe relatie starten? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.700 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik wil meer dan het typische ‘mijn vriend komt klaar en het is gedaan’.”

  1. DE KLASFOTO. Zo zag actrice Tine Priem er uit op school. “In het zesde leerjaar kreeg ik mijn eerste kus”

    DE KLASFOTO. Zo zag actrice Tine Priem er uit op school. “In het zesde leerjaar kreeg ik mijn eerste kus”

    “Wij zijn vroeger samen naar een fan-dag van ‘Thuis’ geweest.” Volgens vriendin en klasgenoot Freija stond het in de sterren geschreven dat Tine Priem (34) ging acteren. Op school was ze ook al een sociaal en onbezorgd tienermeisje. Tine blikt terug op haar eerste kus, de populairste meisjes die pesten én de stress voor spreekbeurten. “Bij dat vak was het altijd met de hakken over de sloot.”
  2. Oude platen, de beste ijsjes van België en Napolitaanse pizza: 8 topadresjes van StuBru-presentator Stijn Van De Voorde

    Oude platen, de beste ijsjes van België en Napolitaan­se pizza: 8 topadres­jes van Stu­Bru-presenta­tor Stijn Van De Voorde

    Of het nu met podcasts of voor theater is, muziek blijft de rode draad in het leven van StuBru-presentator Stijn Van de Voorde (45). Momenteel is hij op tour met zijn show For Those About to Rock More, waarin hij vrouwen in de muziekwereld eert. Aan ons tipt hij zijn favoriete lokale adresjes én zijn lievelingsplek in het buitenland. En ook daar zit muziek in.