Rechts: Uwe Porters.
Volledig scherm
Rechts: Uwe Porters. © Boudoir by Tine / Hilde Eyckmans Fotografie

Wat zou je anders doen bij je seksueel debuut? 35 Vlamingen reageren. “Wel zeggen dat het mijn eerste keer is”

Je mag je seksueel debuut nog eens opnieuw doen. Pak je het anders aan? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 30.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Haal glijmiddel in huis!”

  1. Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

    Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

    Welke erotische hint of tip zou je je partner stiekem willen geven? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 30.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “We krijgen vaak niet de seks die we willen. Maar gooi niet meteen met verwijten.”
  2. Vintage designerkleding boomt: gouden tips van fashionista Tiany Kiriloff om tweedehands luxe-items te scoren

    Vintage designer­kle­ding boomt: gouden tips van fashionis­ta Tiany Kiriloff om tweede­hands luxe-items te scoren

    Aan designerhandtassen en -kleding hangt een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig is er de tweedehandsmarkt, en die boomt. Uit onderzoek blijkt dat liefst drie keer meer mensen op zoek gaan naar vintage luxeproducten dan in 2020. Maar hoe en waar scoor je de allerbeste items? Fashionista, styliste, modejournaliste én vintagejunkie Tiany Kiriloff deelt haar beste tips. “Pas op met platformen zoals Vinted.”