Dit zijn de zomertrends in handtassenland
Volledig scherm
Dit zijn de zomertrends in handtassenland © Getty Images

Wat voor handtas draag jij deze zomer? Dit zijn de trends in 2021

Tijd om een frisse bries door je garderobe te laten waaien. Op zoek naar een snelle zomerboost? Trakteer jezelf dan op een zomerse handtas. Ninashop.be serveert je de 8 trends van het moment. 

  1. Mijn kind, schoon kind? Mama’s delen op TikTok massaal foto’s van hun lelijke baby

    Mijn kind, schoon kind? Mama’s delen op TikTok massaal foto’s van hun lelijke baby

    Alle baby’s zijn prachtig, horen we te zeggen. En als ouders in spe hoop je vurig dat je baby'tje de allermooiste zal zijn. Maar soms heeft een pasgeborene nu eenmaal iets meer tijd nodig. Taboe, zeg je? Niet voor vele mama’s op TikTok. Ze delen massaal foto’s van hun - sorry, aan verbloemen doen we niet mee - lelijke oogappel. Als kijker smelt je niet per se, maar ervan smullen doe je ongetwijfeld.
  2. Van Léo tot Capucine: trendwatcher Nathalie overloopt welke babynamen in opmars zijn

    Van Léo tot Capucine: trendwat­cher Nathalie overloopt welke babynamen in opmars zijn

    Niks zo moeilijk als een naam kiezen voor je baby. Je wil namelijk iets dat mooi blijft en dat geen pestgedrag zal uitlokken. ‘Piet Uytebroeck’ is geen goede optie, dat weten we allemaal. Maar wat dan wel? Trendwatcher Nathalie Bekx overloopt de grootste trends en vertelt waar die vandaan komen. “In Vlaanderen grijpen we steeds vaker naar Franse invloeden, terwijl ze in Wallonië net meer oog krijgen voor Engelstalige namen.”