Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Wat je sterrenbeeld vertelt over je seksleven

Of je seksuele fantasieën meer weghebben van de pikante scènes uit '50 Shades of Grey' of eerder van de romantiek uit 'The Notebook': grote kans dat de sterren er voor iets tussen zitten. Hier ontdek je wat jouw sterrenbeeld zegt over je seksleven.

32 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  4 jaar geleden
  Deze boogschutter kan er haar toch in vinden..maar heb een ex gehad die waterman was..voor hem klopt het niet.Daarom dat het ook een ex geworden is. ;-)
 • Jos Vervoort

  4 jaar geleden
  Zever in pakskes, ik die onenightstands leuk vind? Zeronightstands ja lol.
 • Evelyn Huyge

  4 jaar geleden
  Eens leuk om te lezen maar daar stopt het dan ook mee. M.a.w. tijdverlies en geldverspilling...
 • Kevin Nelissen

  4 jaar geleden
  Klopt voormij totaal niet !!! Zever zever zever ! In zo onderzoeken mogen ze geen geld meer steken !!!
 • René Mattyns

  4 jaar geleden
  Zeven jaar studies door universiteiten en wetenschappers hebben geleid tot de vaststelling dat het flauwe kul is.Zo zijn er nog zaken die uit de middeleeuwen en vroeger stammen, die nog steeds invloed hebben bij mensen waarvan de hersenen blijkbaar zelfs de 10 procent capaciteit niet halen.Hersens, daar kun je net als in een computer veel instoppen.Het er terug uit halen is andere koek als er virussen bij zitten die je er zonder formatteren niet uit krijgt, en dan nog
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Allereerste vrouwelijke scheids op het WK. Deze Vlaamse is ook goed op weg: “Ik heb macht met mijn kaarten”

  Allereer­ste vrouwelij­ke scheids op het WK. Deze Vlaamse is ook goed op weg: “Ik heb macht met mijn kaarten”

  Primeur vanavond: de Française Stéphanie Frappart fluit als eerste vrouw ooit een match op het WK. In ons land zijn er maar negenenzeventig vrouwelijke scheidsrechters en aan de top is het eenzaam, weet Viki De Cremer (29). De jonge belofte werkt hard om in Stéphanies voetsporen te kunnen treden, in de hoop dat meer vrouwen haar willen volgen. “We zijn nu echt met te weinig.”