Isabelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Wat een relatietest: Isabelle (29) belandt in de gevangenis, haar partner Jos niet. “We hebben telefoonseks, maar dat is niet hetzelfde”

“Als je partner je niet laat vallen terwijl je in de gevangenis zit ... Dat zegt veel, toch?” Een thuis, een job en een relatie: dat zijn volgens de criminologie drie zaken die voorkomen dat een ex-gevangene opnieuw feiten pleegt. Isabelle (29) leerde kort voor haar arrestatie Jos (31) kennen. De man van haar leven, haar steun en toeverlaat en inderdaad: een reden om haar leven te beteren. Wat begon als friends with benefits, groeit tijdens haar gevangenisstraf uit tot een liefdevolle relatie. Met telefoonseks. 

 1. Na de balaclava en de bucket hat verschijnt nu ook het babymutsje in onze garderobe

  Na de balaclava en de bucket hat verschijnt nu ook het babymutsje in onze garderobe

  Iedereen die weleens door Instagram scrolt weet dat 2021 het jaar van de gekke hoofddeksels was. En die trend zet zich nog even door. Aan het lijstje van balaclava’s en bucket hats mogen we immers een nieuwkomer toevoegen: de ‘bonnet’, het schattige mutsje dat baby’s normaal dragen. Ja, echt. En het mag dan gaan om een microtrend, stijliconen als Alexa Chung en Bella Hadid omarmen het accessoire gretig.
 2. Geen naam voor je pasgeboren baby? 2 mama’s getuigen: “Zelfs na de geboorte kwamen mijn man en ik niet overeen”

  Geen naam voor je pasgeboren baby? 2 mama’s getuigen: “Zelfs na de geboorte kwamen mijn man en ik niet overeen”

  Wekenlang ligt het geheim op je tong. Kriebelen je vingers om het te schrijven. Trillen je stembanden om het uit te roepen. En dan, na negen maanden, breekt dat gloriemoment aan. Je sluit je baby in je armen en roept luidkeels: Ella-June! Tobias! Lima! De meeste ouders weten al lang op voorhand hoe hun kleine spruit zal heten. Al gebeurt het soms dat een baby’tje zonder naam aan het prille leven begint. Mama’s Anita en Bieke getuigen. “Omdat mijn dochter pas na vier dagen een naam kreeg, werden zelfs de geboortekaartjes uitgesteld.”
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. In met het oude, weg met het nieuwe? Pra-daddies pronken op de catwalk tijdens de fashionweek in Milaan

  In met het oude, weg met het nieuwe? Pra-dad­dies pronken op de catwalk tijdens de fashion­week in Milaan

  Hoewel modellen nog vaak te wit en dun zijn, doet de modesector steeds meer moeite om inclusiever te zijn. Niet alleen op vlak van huidskleur, gender en lichaamsbouw, maar ook wat leeftijd betreft. De modeshow van Prada in Milaan werd geopend én afgesloten met wel heel opvallende modellen: Jeff Goldblum (69) en Kyle Maclachlan (62). Niet alleen gevestigde waarden binnen Hollywood, maar ook twee acteurs die tonen dat mannen op leeftijd er nog steeds sexy uitzien.