Volledig scherm
© shutterstock

Waarom we ons allemaal zo'n bizar laag wasbakje moeten aanschaffen

Op vakantie springen ze altijd weer in het oog: die rare, lage wasbakken naast het toilet die voor je edele delen zijn bedoeld. Wie gebruikt dat toch? We zouden het nochtans beter allemaal doen, want wc-papier alleen blijkt niet genoeg om je geslachtsorganen helemaal schoon te krijgen. Wie zichzelf wil behoeden voor blaasontstekingen of andere infecties, laat dus maar beter een bidet installeren.

 1. Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”
  PREMIUM

  Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”

  Onze reporter Jakobien Huisman (50) woont met haar partner Alain Grootaers (56) in Andalusië. Terwijl het koppel zich zorgen maakt om de gevolgen van de coronacrisis, geniet dochter Julia (22) volop van de grote liefde in Schotland. Het virus heeft de koers van haar jonge leven en blik op de toekomst gewijzigd. “Die masterstudie kan wachten, ik wil gewoon een fantastisch en gelukkig leven.” Een verhaal van je kind loslaten in tijden van pandemie én volwassen worden.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees