Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waarom Meghan Markle vaak marineblauw draagt

Het is de royaltywatchers onder ons ongetwijfeld al opgevallen, the Duchess of Sussex draagt de laatste tijd vaak donkerblauw. Of het haar eigen keuze is of opgedrongen wordt door een leger aan stylisten, blijft een mysterie. Maar één ding is zeker, de kleurkeuze is niet zomaar uit de lucht gegrepen.

8 reacties

 • gerarda J

  3 jaar geleden
  Ik heb maar één associatie met blauw en dat is mijn schooluniform van het middelbaar onderwijs. Daarom draag ik NOOIT nog blauw...
 • Bertil Smeets

  3 jaar geleden
  Eerst haar handen in haar zakken nu omdat ze blauw draagt, man man man lid zijn van het koninklijk huis is toch wat.
 • Erik Audenaert

  3 jaar geleden
  Waarom vragen stellen als die marine blauw draagt ? Wat is daar mis mee ?
 • Cassius Roy

  3 jaar geleden
  Proficiat aan degene die dit artikel geschreven heeft. Je kan weer zeggen dat je eigenlijk niks gepresteerd hebt deze week. Tristico
 • Anne Onsia

  3 jaar geleden
  Ze heeft in de spiegel gekeken en gedacht, wauw ik zie er goed uit in die kleur, en dat was het...
 1. 
Lieven Van Gils over de balans tussen werk en privé: “Mocht ik weten wat ik nu weet, dan had ik meer tijd met mijn zonen doorgebracht”

  Lieven Van Gils over de balans tussen werk en privé: “Mocht ik weten wat ik nu weet, dan had ik meer tijd met mijn zonen doorge­bracht”

  “Ik heb last van een zekere gejaagdheid.” Nachtraaf of vroege vogel? Presentator en journalist Lieven Van Gils (57) is het allebei. Hij bezit een onweerstaanbare drive om áltijd iets te willen ondernemen. Zowel in zijn carrière als in zijn privéleven. Maar heel af en toe beseft Lieven ook het belang van er gewoon te ‘zijn’. Als echtgenoot en als vader. “Ik kan niet wachten om er opnieuw met mijn gezin op uit te trekken.”
 2. Amerikanen die verjaren op 9/11 vinden steun bij elkaar dankzij Facebookgroep: “Het vraagt moed om te zeggen dat je jarig bent op 11 september”

  Amerikanen die verjaren op 9/11 vinden steun bij elkaar dankzij Facebook­groep: “Het vraagt moed om te zeggen dat je jarig bent op 11 september”

  Verjaren op 11 september, het is vooral in de Verenigde Staten sinds 2001 een beetje een vergiftigd geschenk. Want verjaren op een van de donkerste dagen in de geschiedenis, is er niet altijd even makkelijk. Daarom zoeken de getroffenen steun bij elkaar in een Facebookgroep. En dat helpt. “Het is een tragische dag, maar er zijn nog altijd mensen die die dag ook wat te vieren hebben.”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).