Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Waarom het zo belangrijk is om tijd door te brengen met je vriendinnen

Eerlijk: wanneer was de laatste keer dat je een volledige avond je vriendinnen voor jezelf had? Je bent niet alleen als je beschamend lang moet nadenken over die vraag. Anno 2019 hebben we het allemaal zo druk dat qualitytime doorbrengen met je vriendinnen vooral een kwestie van timemanagement is, om in al die volle agenda’s een vrij momentje te vinden. Want ja, je wil ook tijd doorbrengen met je gezin, regelmatig sporten, je hobby onderhouden, je familie zien … 

0 reacties

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.