DPG Media, Marco Mertens
Volledig scherm
© DPG Media, Marco Mertens

Waar aperitieft, eet en overnacht acteur Roel Vanderstukken? “Hier kom ik om na te denken”

Acteur Roel Vanderstukken (45) heeft het druk met zijn rol als Benny in ‘Familie’ én hij krijgt de hoofdrol in de theaterversie van ‘The Broken Circle Breakdown’. Die liefde voor de planken zit er al van kleins af in, verklapt de acteur. Maar Roel leeft ook voor lekker eten, een prachtig landschap of een luxueuze hotelnacht. “Hier verbleven we voor onze twaalfde huwelijksverjaardag.”

 1. Roel Vanderstukken speelt al tien jaar Benny in ‘Familie’: “Vooral het afscheid van Jasmijn deed pijn”
  PREMIUM
  BV

  Roel Vanderstuk­ken speelt al tien jaar Benny in ‘Familie’: “Vooral het afscheid van Jasmijn deed pijn”

  Voor Roel Vanderstukken is 2022 een feestjaar. Tien jaar geleden maakte de acteur zijn intrede als Benny Coppens in ‘Familie’ op VTM. “Ergens schrik ik er wel van, want ik ging oorspronkelijk maar twee jaar meespelen”, vertelt hij in dit jubileuminterview over zijn rol, het vertrek van de oude garde’, hoe het met zijn gezondheid gaat na zijn hartaanval en de introductie van meer ‘kleur’ op de set. “We moeten niet blind zijn, maar we moeten het ook niet groter maken dan wat er zich op straat afspeelt.”
 2. ‘De knip’ zit in de lift. Roel Vanderstukken, Tom en Arno over hun vasectomie: “Voelde als een stamp in de ballen”
  PREMIUM

  ‘De knip’ zit in de lift. Roel Vanderstuk­ken, Tom en Arno over hun vasectomie: “Voelde als een stamp in de ballen”

  Steeds meer Belgische mannen kiezen voor ‘de knip’ als permanente anticonceptie. Elke dag laten er zich nu 27 steriliseren, tegenover 22 tien jaar geleden. Maar nog veel mannen zijn ongerust. Acteur Roel Vanderstukken, Tom en Arno getuigen over hun vasectomie in alle eerlijkheid. “Na tien dagen konden we vogelen zonder dat ik de draadjes voelde.” Uroloog Piet Hoebeke licht de ingreep toe, vertelt hoe omkeerbaar die is en of hij effect heeft op het libido en orgasmes.