Volledig scherm
© unsplash

Vrouwen vertellen waarom ze niet in het huwelijksbootje willen stappen

Het was een veel besproken onderwerp op de speelplaats: trouwen. Een lang wit kleed, een gigantische diamant aan je vinger. De droom van elk meisje, toch? Wanneer het op relaties aankomt, heeft iedereen andere verwachtingen, zo blijven sommigen liever single, daten andere meerdere mensen tegelijkertijd en dan zijn er nog de mensen die staan te popelen om in het huwelijksbootje te stappen. Al is dat laatste niet zo evident voor alle vrouwen. 

9 reacties

 • Sofie Van Eeden

  3 jaar geleden
  Ik doe niet mee aan dat soort gedoe en mijn vriend ook niet en zijn nu 13 jaar samen en gelukkig, de rest mogen het hebben dat gedoe mij niet gezien.
 • Hubert Wouters

  3 jaar geleden
  Ik ben nooit getrouwd en heb geen behoefte aan een vrouw in huis. Ik ben alleen, doe wat ik wil en ga waar ik wil. Bovendien zijn de meeste trouwfeesten een dure en extravagante bedoening en worden gehouden vooral voor de mooie ogen van een ander of voor de ogen van meneer pastoor. Trouwens ik ben ook niet gelovig.
 • Eefje Vermeeren

  3 jaar geleden
  Vooral geld is geen argument. Niemand dat zegt dat je miljoenen moet besteden.
 • Clement Asselman

  3 jaar geleden
  @ Heidi Werbrouck: dat zeggen veel mannen ook! Wel vraag ik mij af waar al die nooit getrouwden hun zogenaamde "wijsheid" vandaan halen.
 • Francinne Declerque

  3 jaar geleden
  Als vrouw amuseer ik me meer met de website return of the kings, de tegenhanger van dit soort berichten meer vermakelijk, vol humor en zonder die verbitterde onzin van enkele vrouwtjes. Kom op collega dames, zo lijkt het dat we enkel kunnen zeuren.
 1. Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromantiseerd wordt”
  PREMIUM

  Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromanti­seerd wordt”

  The word is out: er komt een langverwacht vervolg op Sex and the City. Het nieuwe seizoen werd geteased op de Instagramprofielen van Sarah Jessica Parker en haar tegenspeelsters. Ook HBO bevestigt de reboot. Geweldig nieuws, alleen zal de vrijgevochten Samantha tot onze grote spijt geen deel meer uitmaken van de cast. “Ze is mijn favoriete personage, maar van mij mogen ze haar vervangen door een non-binair persoon of iemand met een andere etnische achtergrond”, vertelt superfan Flo Windey ons. Want hoewel de serie vooruitstrevend was voor zijn tijd, is er zeker ook nog ruimte voor verbetering.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie