WIN: een superdeluxe overnachting voor 2 in hartje Leuven

e
RV e
Leuven heeft een pak meer te bieden dan studentenkoten, zo bewijst The Fourth op de Grote Markt, pal in de schaduw van de Brabants-gotische Sint-Pieterskerk. Het gloednieuwe tophotel loopt over van klasse en daar kan ook jij van een heerlijke dosis luxe gaan genieten. Gratis, uiteraard.

Het majestueuze gebouw uit 1480 deed vroeger dienst als gildehuizen, een schouwburg en de Nationale Bank. Het enige geld dat er nu nog uitgegeven wordt, is voor één van de 44 stijlvolle kamers en de topgerechten op het menu van restaurant Tafelrond (genoemd naar het gebouw). Topchef Sebastien Kister verdiende onder meer zijn strepen bij sterrenchef Yves Mattagne.

En goed nieuws: jij kan je  in deze luxe wentelen, want wij geven twee overnachtingen weg, inclusief ontbijt. Doe hieronder dus zeker mee!

Een tweepersoonskamer kost je normaal gezien  € 150. Meer informatie vind je op de website.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.