Win! 20 duotickets voor 1UP

1UP
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 vindt in Kortrijk XPO de eerste editie van 1UP plaats, een nieuw tweedaags game-evenement dat zich richt op zowel liefhebbers, enthousiastelingen, gezinnen, cosplay-fanaten en (future) professionals binnen de gamingindustrie. 

Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO geeft 1UP twee dagen lang een platform aan gaming in al zijn vormen en stijlen. Zo valt er tijdens de twee dagen durende 1UP Expo heel wat te beleven voor jong en oud. Leef je uit met familie of vrienden in de arcade, maak kennis met game-ontwikkelaars in de ‘indie zone’, stap in een andere wereld in de cosplay-area, proef van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van augmented en virtual reality, of neem deel aan een eSports tournament van o.a. het immens populaire Fortnite of Smash Bros. Wie weet loop je er wel een internationaal bekende gamer tegen het lijf. Selfie time!

Praktisch: vrijdag 15 februari (12u - 21u) en zaterdag 16 februari (10u – 19u).

Eén dag gameplezier kost je slechts € 15, je twee dagen uitleven en laten inspireren kan voor € 25. Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 12!


Wij mogen 20 duotickets voor 1Up weggeven. Winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.