We doen lekker niets meer zelf: maar maakt 'tijd kopen' echt gelukkiger?

Thinkstock
Iemand inhuren die al je routineklusjes uit handen neemt, zodat jij onbezorgd, of liever nog 'betekenisvol' van je vrije tijd kunt genieten: het kan op steeds meer terreinen. Maar levert het ook die gewenste rust op?

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • josette Huybrechts

  Men doet inderdaad zijn eigen huishouden niet meer en daarvoor moet men mee uit werken gaan, dit ten nadele van de kinderen. Ik zou mij zeker en vast niet gelukkig gevoeld hebben ook al had ik dan meer tijd en luxe gehad.

 • ringo van der pulst

  Ze hebben niet alleen last van hen die ook nog meer kunnen consumeren,het zijn ook dezelfde die commentaar geven als een werkloze of zieke zelf iets doet omdat zij hen dat niet kunnen permitteren.Ze doen maar,als ze zich daar beter van voelen.Ik ken er zo waar de nuts maatschappijen regelmatig aan de deur passeren,maar pas op dat je wegspringt als ze met hun wasmand aan het zeulen zijn.

 • Verstraeten Dirk

  En zelfs praten doen we ni meer.... zoals te zien op de toegevoegde foto!?!?!?!

 • PETER VAN OYCKE

  Leven en laten leven! Laat iedereen nu eens zijn/haar leven zelf invullen en met zijn/haar vrije tijd doen wat hij/zij zelf wil. De dingen doen die je graag doet op jouw ritme en je niet laten meeslepen door het moordende tempo dat de maatschappij je probeert op te dringen...

 • Vercammen Koen

  En dan klagen dat het leven te duur is. En lekker naar de psychiater lopen van de stress of burn-out want het is ook een soort van ontspanning die wegvalt hierdoor.