Voor de echte fans: overnacht nu in een enorme avocado

De Avo-Condo in Sydney.
Booking.com De Avo-Condo in Sydney.
Gaat jouw hart sneller kloppen van avocado's? Goed nieuws. Booking introduceert ’s werelds eerste ‘Avo-Condo’: een avocadovormige camper waarin je kunt overnachten.

In het kader van nationale avocado-dag op 31 juli kunnen gelukzakken logeren in een enorme avocado in de Australische stad Sydney. De camper staat op het uitkijkpunt bij Campbell’s Cove in Sydney’s Circular Quay, het drukbezochte havengebied in het centrum.

De Avo-Condo heeft volgens Booking een ‘world-class view’ met uitzicht op de iconische Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Alsof slapen in een gigantische avocado nog niet genoeg is, zullen gasten omringd worden door avocadodecoratie en krijgen een mand vol ‘lekkers’. Uiteraard in avocadothema. 

De Avo-Condo in Sydney
Booking.com De Avo-Condo in SydneyReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.