Versier je kerstboom eens met straffe vrouwen

Hilary Clinton
Women To Look Uo To Hilary Clinton
Goed nieuws voor wie dit jaar wil uitpakken met een originele kerstboom: de traditionele kerstpiek is passé. Weg met de glitterende sterren of kitscherige kunstwerkjes, met een van deze powervrouwen aan de top zal je kerstboom pas écht schitteren. Lichtjes of slingers overbodig.

Vrouwen om naar op te kijken

En dat met dank aan het merk 'Women To Look Up To'. Zij ontwierpen namelijk unieke kerstpieken, naar de beeltenis van enkele straffe madammen die op deze wereldbol rondlopen. De klanten mochten stemmen welke dames de eer verdienden, en uiteindelijk werden Beyoncé, Serena Williams en Hilary Clinton de gelukkigen.

Zie jij liever je oma, oud-lerares of schoonmoeder aan de top van je kerstboom prijken? Kan ook. De figuren worden namelijk 3D-geprint in Londen, dus in principe kan quasi in een kerstfiguurtje omgetoverd worden, op voorwaarde dat je even naar de Britse hoofdstad gaat om je te laten inscannen. Het is wel even diep in de buidel tasten, zo'n figuurtje kost je namelijk 90 euro (220 euro als je je eigen creatie wil).

Mag het wat goedkoper zijn? Dan kan je voor 9 euro ook enkele originele kerstkaarten shoppen, met daarop Hillary Clinton, Beyoncé, Serena Williams, Adele, Michelle Obama, en Angelina Jolie.  

Serena Williams
Women To Look Uo To Serena Williams
Beyoncé
Women To Look Uo To Beyoncé
Kerstkaarten
Women To Look Uo To Kerstkaarten6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk D'hont

  Ik vind het een straf vrouw die beslist in haar gezin niet mee te doen aan de commerce om een Kerstboom te kopen op zo'n markt en met hun dikke Volvo huiswaarts rijden vol groene takken. Men heeft de mond vol over het milieu behalve als het Kerst is, vlees eten tijdens hun verplichte barbecues , en jaarlijks zo'n vliegreis of drie doen per jaar. Dan is er geen probleem. Maar op een gewone werkweek blaast men warm en koud als ze met hun bakfiets niet door kunnen tussen de files.

 • Patrick De pauw

  straffe vrouwen!dewelke?Van Mieghem of zo?komaan zeg,een straffe vrouw zijn die die elke dag hard werken voor gezin en kinderen en zo is alles gezegd zeker?

 • Anais Van Kerckvoorde

  Hiervoor hoef je echt niet naar Londen te gaan...in Destelbergen doen ze dat ook.

 • Filip Eriksen

  Dat wordt dan een kale kerstboom dit jaar

 • Gerôme Vereecke

  Of omgekeerd... ;-)