Vanaf morgen kan je je eigen Tony’s Chocolonely-reep ontwerpen in Amsterdam

Tony's Chocolonely.
Instagram @tonyschocolonely Tony's Chocolonely.
Karamel met zeezout of toch liever puur? Spreek de naam Tony’s Chocolonely uit en chocoladefans beginnen spontaan te watertanden. Ben jij een van die mensen? Dan hebben we leuk nieuws! Vanaf morgen kan je in Amsterdam je eigen Tony’s Chocolonely-reep maken. 

Vanaf morgen staat er in de Tony’s Super Store in Amsterdam een nieuwe ‘Choco Machine’ die al jouw zoete dromen in vervulling laat gaan. De machine is verbonden aan een app waarmee je je eigen chocoladereep kan ontwerpen. 

Zoetekauwen kunnen kiezen tussen melk, wit, puur of een mix. Daaraan mag je dan nog drie ingrediënten toevoegen, van gember tot karamel, er is voor ieder wat wils. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan je ook je eigen verpakking laten drukken. 

Het maken van de reep duurt 45 minuten en je krijgt een sms of e-mail wanneer je hem mag ophalen. De reep kost 7,50 euro. Bezoekje brengen? Tony’s Super Store in de Oudebrugsteegs 15 in Amsterdam is the place to be
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hanne Claes

  Peter: het gaat hem niet om de ingrediënten. Blijkbaar was ik niet zo duidelijk als ik dacht. Het gaat hem erom dat zij zo slaafvrij mogelijk werken - zoek maar eens op vanwaar de merknaam komt.

 • Peter Buyck

  Beste Paul... kijk eens op de ingrediëntenlijst...

 • Peter Buyck

  Hanne... kijk de ingrediëntenlijst eens na... Is het zo eerlijk om suiker te verkopen als chocolade? Als je eerlijke chocolade wil, ga dan naar de Oxfam-wereldwinkel.

 • Paul Koopmans

  Ik denk dat ene Aaron Aerts zich vergist. Het is wel degelijk chocolade die in België is gemaakt. Dat daar ook wat aan toegevoegd is, is 100% legaal. 50 % suiker, mijnheer Buyck, staat nergens beschreven en is, met mijn bescheiden kennis niet het geval. Bij melkchocolade is er natuurlijk wel wat minder echte cacao aanwezig.

 • Hanne Claes

  Dat is smaak, Peter, dat is voor iedereen anders. Maar zoek eens op waar Tony's voor staat, en dan weet je waarom ik graag geld uitgeef aan dit merk, en minder aan de "echte" chocolade ;)