Tiffany & Co brengt adventskalender van 100.000 euro uit

tiffany & co
Stiekem al aan het aftellen tot kerst? Dan is de kans groot dat adventskalenders bij jou wel in de smaak vallen. Juwelenmerk Tiffany & Co springt ook op de kar en brengt zelf eentje uit die een luttele 112.000 dollar kost, omgerekend zo'n 100.682 euro. 

Zin in een extravagant feestseizoen? Dan ben je bij Tiffany & Co aan het juiste adres. Ze brengen een adventskalender uit voor zo’n 112.000 dollar. Voor die torenhoge prijs krijgt de eigenaar een sprankelende december gevuld met diamanten die verstopt zitten achter de typisch blauwe Tiffany-deurtjes. 

Een ware schat in de collectie is bijvoorbeeld een roségouden diamanten armband van zo’n 15.000 dollar (zo’n 13.483 euro), die perfect gecombineerd kan worden met een ketting van 14.000 dollar (12.585 euro). Maar het zijn niet alleen juwelen die de kalender impressionant maken. Zo zitten er ook enkele stuks van de ‘Everyday Objects’-collectie van het merk tussen, waaronder een zilveren doos, een zilveren wasknijper en zilveren pen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.