Exclusief voor abonnees

Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten

Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue.
Rudi Van Beek Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue.
Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de lekkerste? Wij stopten sterrenchef en slagerszoon Luc Bellings blind 10 worsten op de prikker: “De beste worsten zijn die met een mengeling van varken- en rundvlees. Alleen zo blijven ze voldoende sappig.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:




5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jozef vermeeren

    Wanneer leren mensen eens betalen voor kwaliteit?

  • Ramon Simon

    Carrefour en Delhaize is goed, maar het vlees van de Colruyt is bedroevend slecht. De worsten trekken op niets, maar alles met gehakt van de Colruyt is gewoon vies.

  • Bernd Vaes

    Ziet er uiterst ongezond uit: haast niets anders dan vet en verkoold aangebrand.

  • Georges Vande Velde

    Alle grootwarenhuizen leveren brol wat betreft verse ? Vleeswaren. Vol met additieven,zout en ander toevoegsel m.a.w fabrieksbrol !!!

  • Frank Van den Bulck

    Gewoon bij m'n eigen slager, altijd vers en prima kwaliteit.