Starbucks deelt morgen gratis koffie uit in Antwerpen-Centraal

Starbucks
10 jaar geleden opende Starbucks een eerste filiaal in ons land en die verjaardag vieren ze morgen door gratis koffie uit te delen in hun vestiging in Antwerpen-Centraal. Het interieur kreeg voor de gelegenheid ook een volledige make-over.

Wie morgen 6 november in de buurt van Antwerpen-Centraal moet zijn, passeert best even langs het Starbucks filiaal in het station. Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van Starbucks België schenkt de Amerikaanse koffieketen namelijk een gratis tall caramel macchiato, latte of Cappuccino aan alle bezoekers.

Verder zal de keten ook een beperkt aantal koffiebekers willekeurig met een sticker markeren, wat je een gratis herbruikbare Starbucks-beker oplevert. 

Starbucks7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Arie Verwimp

  Veeeeel te duur voor wat je krijgt

 • frank triolet

  Gratis wil ik het zelfs niet, niet te zuipen die zogezegd koffie

 • Michel Jacobs

  Ha? Koffie? Dat is nieuw. Als ze dat volhouden ga ik er misschien ooit wel iets drinken

 • Dante Mertens

  Wat Starbucks uitdeelt is geen koffie, het zijn zoete calorierijke drankjes al-dan-niet met cafeïne. Het kan gerust lekker zijn en heb er niets op tegen, maar noem het geen koffie.

 • Luc Deville

  Zou Starbucks om hun verjaardag in België te vieren eens gewoon hun belastingen betalen zonder achterpoortjes?