Ga naar de mobiele website
^ Top

Precies wat we nodig hadden: 7x de schattigste Instagramaccounts van dieren

Instagram
Soms kan de wereld wel wat meer schattigheid gebruiken, en vandaag is ongetwijfeld zo'n dag. En dus verzamelden wij de liefste Instagramaccounts van dieren, met een extra hoog knuffelgehalte. Ooh!

Loubie

De lieve Loubie is meer dan een grote loebas, het is ook een echte mensenvriend. Deze hond uit New York geeft het liefst van al wildvreemden een dikke knuffel. Hoe schattig is dat?

Volgen doe je op @louboutinanyc. En laat het je vooral inspireren om zelf wat meer liefde de wereld in te sturen.

Instagram

Small Fry & Poutine

Ze werden als kitten samen geadopteerd en zijn sindsdien onafscheidelijk. Deze twee katten doen niets liever dan samen knuffelen in de zetel. Wegsmelten maar!

Volgen doe je op @smallfryandpoutine.

Instagram

Esther

Dacht jij dat alleen honden en katten schattig konden zijn? Niets van. Ontmoet Esther, het minivarkentje dat eigenlijk een behoorlijk uit de kluiten gewassen exemplaar bleek te worden. Maar haar eigenaars besloten haar toch te houden. Ze weegt gemakkelijk bijna 100 kilo maar is er zelf rotsvast van overtuigd dat ze een schoothondje is.

Volgen doe je op @estherthewonderpig.

Instagram

Maple, Arnie en Grizi

Waarom maar één konijntje in huis halen als je er ook drie kan hebben? Het drietal huppelt vrij rond in het appartement van hun baasje, en dat levert uiteraard heel wat schattige foto's op.

Volgen doe je op @thefluffygroup.

Instagram

Ludwik

Luwdik is een huiscavia zonder haar. Hij werd als kleintje achtergelaten, maar kwam per toeval bij zijn huidige baasjes terecht. En nu leeft hij een luizenleventje. Iedere dag heerlijke sla en komkommer als ontbijt, en zonder zijn parelketting komt hij niet meer buiten.

Volgen doe je op @ludwik_guinea_pig.

Instagram

Doug

Wedden dat Doug steevast beter op de foto staat dan jij? De mopshond draagt de meest geweldige outfits én de bijschriften bij zijn foto's zijn altijd on point. Hilarisch!

Volgen doe je via @itsdougthepug.

Instagram

Tuna

De kleine Tuna is een Chiweenie, ook wel een kruising tussen een Chihuahua en een Teckel. Maar wat Tuna echt bijzonder maakt, is haar onderbeet. En die levert de allerschattigste (of lelijkste, het is maar hoe je het bekijkt) foto's op.

Volgen doe je via @tunameltsmyheart.

Instagram
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug